Táska - Sepadiver

[ Főlap ] [ Vissza ] [VÉGE ]

Mire használjuk: Azt hiszem erre mindenki rájön saját magától is. A búvárcuccot szállítani kell, erre vannak különféle táskák rendszeresítve. Alapvető ismérvük, hogy valamilyen szinten vízállóak, általában külön zsebbel rendelkezik az uszony tárolására.
Jellemzőjük az űrtartalom, és a mozgatás módja. Lehet kézben vihető füles, vállra akasztható, hátra vehető mint egy hátizsák, vagy görgős, kerekes. Jobb táskák ezen ismérvek többjét is tudják egyszerre.

Konkrétumok: 3 kimondottan búvártáskám van. Egy Aqualung traveller, sárga táska, kézben vihető, és vállpántos. Puha, így pl. több személy autós elhelyezésekor előnyös, mert lehet alakítani a rendelkezésre álló hely szerint, és olcsó darab. Viszont az ember válla pár perc után majd leszakad a több tíz kiló felszerelés cipelése után.
Második pédány nem is búvártáska, de annak van előléptetve, kék IKEA szatyor. Marha nagy, pár száz forintért elhozható (KÉK színű, a sárga a boltban hagyandó!), vízálló. Kiváló arra, hogy a vizes cuccot az ember belevágja, és mehet a csomag tartóba, nem pancsol össze semmit, és mivel műanyag gyorsan, nyom nélkül kiszárad.
Végül a képen látható Sepadiver táska, egyenlőre ez a FŐ táska. Nagy, külső zárható uszonyzseb, kézben vihető, vállra vehető, hátizsákként a hátra vehető, és még görgős is. Mindent tud, finom kis darab.

Link: A gyártó lapja

(c) 2002-2004. Bunny